
Pieczarki faszerowane brązowym ryżem i serem camembert
Pieczarki portobello doskonale nadają się do faszerowania – spróbuj ich w połączeniu z brązowym ryżem, warzywami i serem camembert.
Pyszne przepisy inspirowane smakami z całego świata

Pieczarki portobello doskonale nadają się do faszerowania – spróbuj ich w połączeniu z brązowym ryżem, warzywami i serem camembert.

Intrygujące połączenie słonego smaku francuskiego sera ze słodyczą owoców. Proste, eleganckie, pyszne. Spróbuj!

Doskonałe sery uwielbiają towarzystwo słodkich smaków. Połącz ser camembert i ser langres z idealnie dopasowanymi dodatkami, korzystając z przepisu Karola. To świetny pomysł na impezową przystawkę!

Zdrowa przekąska, która uświetni każde przyjęcie! Unikalne połączenie smaków doceni nawet najbardziej wymagający gość.

Grill we francuskim stylu! Przyrządzony na ruszcie ser rozpływa się w ustach, a żurawina nadaje mu niepowtarzalny smak.

Pyszny i kremowy camembert, zapiekany z ciastem francuskim wypełnionym aromatycznym pesto. Efektowna przekąska, która zrobi wrażenie na gościach każdej imprezy.